Verbouwen

Verbouwing
Is jouw badkamer of keuken aan een opknapbeurt toe? Of wil jij meer ruimte, een nieuwe indeling, een uitbouw, of een studeerkamer waar je ongestoord kunt werken?
In alle gevallen biedt een verbouwing uitkomst. Bovendien verhoogt een slim uitgevoerde verbouwing niet alleen jouw woongenot, maar vaak ook de waarde van je huis of bedrijfspand.
Maar hoe pak je zo’n verbouwing aan?

Het realiseren van jouw verbouwplannen
Bij Alberts & De Croon hebben ze alles in huis om jou te helpen met het realiseren van je verbouwplannen. Betrokken vakmensen met liefde voor het vak staan voor jou klaar. Met hun parate kennis en jarenlange ervaring weten waar ze over praten. Ze denken en bouwen graag met je mee. Samen maken we jouw verbouwwensen waar!

We komen bij je langs
Iedere situatie is anders. Daarom komen we bij je langs. Om te overleggen. En samen te kijken welke werkzaamheden nodig zijn. We adviseren jou over de verschillende mogelijkheden en opties. Jouw wensen staan hierbij natuurlijk centraal!

Goed geregeld
Heb ik een vergunning nodig? Welke materialen gaan we gebruiken? Waar ga ik douchen of koken tijdens de verbouwing? Wie doet het installatie-, stuc- of schilderwerk? Bij een verbouwing komt heel wat kijken. Maak je geen zorgen. Als jij wilt coördineren en regelen wij alles voor je. Van de eerste tot de laatste minuut. Zodat jij één aanspreekpunt hebt. Dat zijn wij.
Regel je het toch liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!